Selecteer een pagina

Grafisch ontwerp

Studio Moira is sterk in grafisch ontwerp van tekst en beeld. In zowel het schrijven van teksten, het vervaardigen van beelden als het combineren van die twee tot een mooi geheel. De drijvende kracht achter Studio Moira is Hèlen Muller. Haar visie is dat grafische vormgeving een middel is om het voor de doelgroep makkelijker te maken.

Intuïtief
Door het gebruik van grafische vormen begeleidt ze de lezer door de teksten of de beelden op een natuurlijke en vooral intuïtieve manier. In één oogopslag kunnen zien waar het om gaat. Dat is het doel van grafisch ontwerpen.

Kleuren
Kleuren hebben allemaal een eigen uitstraling. Zo is blauw een zakelijke kleur, maar kan ook rustgevend zijn als je denkt aan de zee of aan de lucht. Geel is een heel vrolijke kleur, maar kan in combinatie met de verkeerde kleur ook helemaal in het niets verdwijnen. Hèlen kijkt goed naar welke kleur past bij jouw bedrijf en vooral: bij jouw doelgroep.

Typografie
Vormgeven van teksten is een van de leukste dingen die er is. Een lettertype zegt heel veel over de doelgroep. Denk maar eens aan iemand die van hardrock houdt. Welk lettertype past daarbij? Een dergelijk lettertype zul je echter niet zo snel tegenkomen bij iemand die een yoga-praktijk heeft. Typografie is ook bepalen welk korps je inzet en welke interlinie. En vooral waar je het gebruikt.

Beelden
Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Hèlen kiest haar beelden dan ook zorgvuldig. Tekst en beeld versterken elkaar en en juist dat is ook de kracht van Studio Moira.

Blogarchief

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest