Selecteer een pagina

Met haar groene ogen kijkt ze zelfverzekerd de nacht tegemoet. Klaar om de haar pad te volgen. Genietend van haar vrijheid.

Nadia-Night-VierkantIk ben een avondmens. De ochtenden zijn echt niet aan mij besteed. Veel mensen zweren erbij om een half uurtje of zelfs een uurtje eerder op te staan om zo meer uit je dag te halen. Dat werkt echt niet bij mij. Als ik meer uit mijn dag wil halen, dan pak ik juist dat extra uurtje in de avond. Dan ontstaan de beste idee├źn en vind ik de meeste ontspanning. De avond is het moment dat ik nog even mijn schetsboek pak en ga tekenen. Of ga schrijven. Heerlijk!

Als de avond valt, wordt Nadia wakker en gaat het leven vol vertrouwen tegemoet.

Wil je weten hoe Nadia Night tot leven is gekomen? En hoe ik haar heb omgetoverd tot een handzaam travel journal? Kijk dan de onderstaande video.

Heb je geen tijd of zin om de video te bekijken, maar is Nadia Night wel helemaal jouw type? Bestel dan gelijk jouw exemplaar van het travel journal Nadia Night. Binnen 3-5 werkdagen heb je een kersvers exemplaar in je handen.

Ben je gecharmeerd van Nadia Night?

Dan ren ik, zodra je er eentje hebt besteld, naar mijn printer en seal de print zodat hij lekker lang mooi blijft. Voor de binnenkant gebruik ik een prachtig stukje kunstleer en als jouw travel journal helemaal af is, geef ik je er gratis drie schriften bij. Dus bestel snel, dan ga ik met liefde voor je aan de slag.

Blogarchief

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This