Over Studio Moira

Studio Moira is meer dan 10 jaar geleden opgericht door Hèlen Muller. Zij is grafisch vormgever en tekstschrijver. De passie vindt ze juist in de combinatie van beide. Een aantal jaar geleden verloor ze haar hart aan art journaling en vond ze structuur in bullet journaling. Dit is terug te zien in haar printables. Je kunt Studio Moira ook inhuren voor het maken van een grafisch ontwerp voor boekomslagen, flyers, huisstijlen en brochures. Heb je ook een pakkende tekst nodig? Ook daar draait Studio Moira haar hand niet voor om. 

Contactgegevens

Studio Moira

Hobbemalaan 88

1816 GE Alkmaar

Telefoon: 06 3042 0512

E-mail: post@studiomoira.nl

Kamer van Koophandel: 37140896

Plan with me: November 2018

Plan with me: November 2018

Soms heb je een plan dat totaal de mist in gaat. Ja, ik heb het over de spreads van November. Het idee was leuk, de uitvoering niet echt. Ik ben namelijk bezig met een serie schilderijtjes op canvas. De canvassen zijn klein (20 x 20 cm) en de materialen...

Plan with me: Oktober 2018

Plan with me: Oktober 2018

Het plan dat ik vorige maand had, past nu veel beter. Hoewel het buiten nog prachtig is, kleurt de wereld geel, bruin en roodbruin. Ik hou van de herfst. En van de verandering. Voor mij is de herfst de tijd dat het oude plaats mag maken voor het nieuwe....

Plan with me: Augustus 2018

Plan with me: Augustus 2018

Poef. Augustus 2018 is af en het is nog maar halverwege augustus. Mooi op tijd toch? Ik heb één volledig met de hand gemaakte bullet journal en hier staat alleen mijn planning in voor mijn creatieve uitingen. Eigenlijk is het mijn stok achter de deur en probeer ik op...

Twee A5-jes op een A4 plaatsen in Word

Twee A5-jes op een A4 plaatsen in Word

Onze A5-bullet journal templates zijn zo gemaakt, dat je ze kunt printen op A4-formaat. Na het printen, snijdt je het A4-vel doormidden en dan kun je de lossen vellen in je bullet journal bevestigen. Maar wat nu als je een andere indeling wilt? Dan kun je gebruik maken van Word. In Word kun je namelijk afbeeldingen op een vel plaatsen. Als je twee A5-bestanden naast elkaar plakt, dan krijg je twee pagina’s op A4-formaat. 

Back to basic

Back to basic

Tijdens mijn grafische opleiding, kwam het eerste Appletje op school. Een Apple Macintosh Classic. Met een enorm klein beeldscherm en oneindig veel mogelijkheden. Voor die tijd. Veel van wat we toen leerden, is allang verleden tijd. Met de komst van die kleine...

Pin It on Pinterest