home / A6-journals / A6-journal Amaya #0006

A6-journal Amaya

Als je van een grungy uitstraling houdt, dan is dit het journal voor jou! Met de gewaagde oranje binnenkant en de ietwat industriële buitenkant, heb je een uniek A6-journal in handen.

De print op de buitenkant van het A6-journal is handmatig bewerkt met een coating om de kleuren zo lang mogelijk mooi te houden. De print aan de voorzijde en het kunstleer aan de binnenzijde zijn aan elkaar verlijmd en netjes afgewerkt met een biaisband. Het soepel aanvoelende journal heeft aan de binnenkant drie elastieken die plaats bieden voor drie A6-schriften.

Schriften
Studio Moira levert de journals standaard met drie schriften van stevig gerecycled papier (170 g/m²). De schriften bevatten lichte dots met een onderlinge afstand van 5 mm.

Het formaat van de schriften is A6: 105 x 148 mm. Ieder schrift van dat formaat past dus in het A6-journal. Ieder schrift bevat 40 pagina’s. 

*Alle A6-journals van Studio Moira worden verkocht via Etsy. Mocht het voorkomen dat het journal van jouw keuze niet meer op Etsy staat, stuur ons dan even een mail naar bericht@studiomoira.nl. Als alle gebruikte materialen nog op voorraad zijn, dan is het mogelijk om hetzelfde journal te maken. Mocht dat niet lukken, dan kunnen we altijd een alternatief bespreken.

** Hoewel ik mijn best doe om het travel journal zo nauwkeurig mogelijk te fotograferen, kunnen de kleuren licht afwijken van de foto die je ziet op het beeldscherm.

Archief

Pin It on Pinterest