home / A6-journals / A6-journal Astrid

A6-journal Astrid

Dit A6-journal heeft een robuust ontwerp. Hoewel het omslag bestaat uit een enkele foto heeft de voorzijde een heel andere uitstraling dan de achterzijde. Dat geeft het journal een echt urban uitstraling.  

De print op de buitenkant van het A6-journal is handmatig bewerkt met een coating om de kleuren zo lang mogelijk mooi te houden. De print aan de voorzijde en het kunstleer aan de binnenzijde zijn aan elkaar verlijmd en netjes afgewerkt met een biaisband. Het soepel aanvoelende journal heeft aan de binnenkant drie elastieken die plaats bieden voor drie A6-schriften.

Studio Moira levert de journals standaard met drie schriften van stevig gerecycled papier (170 g/m²). De schriften bevatten lichte dots met een onderlinge afstand van 5 mm. 

Prijs: € 22,50

Artikelnr.: #00001

*Alle A6-journals van Studio Moira worden verkocht via Etsy. Mocht het voorkomen dat het journal van jouw keuze niet meer op Etsy staat, stuur ons dan even een mail naar bericht@studiomoira.nl. Als alle gebruikte materialen nog op voorraad zijn, dan is het mogelijk om hetzelfde journal te maken. Mocht dat niet lukken, dan kunnen we altijd een alternatief bespreken.

Archief

Pin It on Pinterest