home / A6-journals / Travel journal Alyssa A6

Travel journal Alyssa A6

Het travel journal Alyssa in A6-formaat heeft met haar paarse kleur en gele sterren een Galaxy uitstraling. De oorspronkelijke afbeelding is een klein schilderijtje dat ik maakte met behulp van een zelfgemaakt stencil, uitgewerkt in Adobe Illustrator en gesneden met de Brother Scan ‘N Cut. De afbeelding zelf is gemaakt met een gelliprint (monoprint) dat een grungy look geeft aan de afbeelding.

De print op de buitenzijde van het A6-journal is handmatig bewerkt met een coating om de kleuren zo lang mogelijk mooi te houden. De print aan de voorzijde en het kunstleer aan de binnenzijde zijn aan elkaar verlijmd en netjes afgewerkt met een biaisband. Het soepel aanvoelende journal heeft aan de binnenkant drie elastieken die plaats bieden voor drie A6-schriften.

De schriften
Studio Moira levert de journals standaard met drie schriften van stevig gerecycled papier (170 g/mΒ²). De schriften bevatten lichte dots met een onderlinge afstand van 5 mm. De schriften zijn vooral bedoeld voor bullet journaling, maar hebben een iets dikkere papiersoort dan de meeste bullet journals. Hierdoor heeft het papier minder last van doordrukken (behalve bij alcoholhoudende markers, pennen en stiften).

Het formaat van de schriften is A6: 105 x 148 mm. Ieder schrift van dat formaat past dus in het A6-journal.

Zelf samenstellen
In het voorbeeld heb ik zwart biaisband en kunstleer gebruikt met een geel elastiek. Via Etsy* kun je de kiezen welke kleur biaisband/kunstleer en elastiek jij op jouw travel journal wilt hebben.

Aanbevolen combinaties
Kunstleer en biaisband: black, dark grey, soft pink
Elastiek: black, white, light purple, yellow

Jouw naam op het travel journal?
Dat kan! Kijk op Etsy* voor meer informatie.

Prijs: € 22,50

*Alle A6-journals van Studio Moira worden verkocht via Etsy. Mocht het voorkomen dat het journal van jouw keuze niet meer op Etsy staat, stuur ons dan even een mail naar bericht@studiomoira.nl. Als alle gebruikte materialen nog op voorraad zijn, dan is het mogelijk om hetzelfde journal te maken. Mocht dat niet lukken, dan kunnen we altijd een alternatief bespreken.

** Hoewel ik mijn best doe om het travel journal zo nauwkeurig mogelijk te fotograferen, kunnen de kleuren licht afwijken van de foto die je ziet op het beeldscherm.

Archief

Pin It on Pinterest