home / A6-journals / Travel journal Anja A6

Travel journal Anja A6

Het travel journal Anja in A6-formaat heeft een echte urban uitstraling. Deze afbeelding is onderdeel van de 10-delige serie canvassen die ik maakte en zijn geïnspireerd op de zee, het strand en oude materialen. Ik hou van de geur van de zee, het zand tussen mijn tenen en de verweerde uitstraling van oude materialen. Al die aspecten zitten in de serie ‘Let it flow’. De naam van de serie is gebaseerd op de vrijheid die ik voel als ik op het strand ben.

De print op de buitenzijde van het A6-journal is handmatig bewerkt met een coating om de kleuren zo lang mogelijk mooi te houden. De print aan de voorzijde en het kunstleer aan de binnenzijde zijn aan elkaar verlijmd en netjes afgewerkt met een biaisband. Het soepel aanvoelende journal heeft aan de binnenkant drie elastieken die plaats bieden voor drie A6-schriften.

De schriften
Studio Moira levert de journals standaard met drie schriften van stevig gerecycled papier (170 g/m²). De schriften bevatten lichte dots met een onderlinge afstand van 5 mm. De schriften zijn vooral bedoeld voor bullet journaling, maar hebben een iets dikkere papiersoort dan de meeste bullet journals. Hierdoor heeft het papier minder last van doordrukken (behalve bij alcoholhoudende markers, pennen en stiften). Ieder schrift bevat 40 pagina’s.

Het formaat van de schriften is A6: 105 x 148 mm. Ieder schrift van dat formaat past dus in het A6-journal.

Zelf samenstellen
In het voorbeeld heb ik kobalt blauw biaisband en kunstleer gebruikt met een blauw elastiek. In mijn Etsy-shop* kun je zelf de kleur biaisband/kunstleer en elastiek kiezen.

Aanbevolen combinaties
Kunstleer en biaisband: kobalt blue, bordeaux red, dark grey, black
Elastiek: bordeaux brown, bright blue, black

Jouw naam op het travel journal?
Dat kan in mijn Etsy-shop*! 

* Hoewel ik mijn best doe om het travel journal zo nauwkeurig mogelijk te fotograferen, kunnen de kleuren licht afwijken van de foto die je ziet op het beeldscherm.*Alle A6-journals van Studio Moira worden verkocht via Etsy. Mocht het voorkomen dat het journal van jouw keuze niet meer op Etsy staat, stuur ons dan even een mail naar bericht@studiomoira.nl. Als alle gebruikte materialen nog op voorraad zijn, dan is het mogelijk om hetzelfde journal te maken. Mocht dat niet lukken, dan kunnen we altijd een alternatief bespreken.

** Hoewel ik mijn best doe om het travel journal zo nauwkeurig mogelijk te fotograferen, kunnen de kleuren licht afwijken van de foto die je ziet op het beeldscherm.

Archief

Pin It on Pinterest