home / A6-journals / Travel journal Anna A6

Travel journal Anke A6

Het kleurrijke travel journal Anna in A6-formaat heeft met haar bloemen een vrolijke uitstraling. Het is echt een travel journal dat je met je meedraagt op vakantie naar een zonnig oord. Maar je kunt ook lekker thuis aan je tuintafel tekenen in dit journal. Het is vooral een journal waar je bij van wordt!

De print op de buitenzijde van het A6-journal is handmatig bewerkt met een coating om de kleuren zo lang mogelijk mooi te houden. De print aan de voorzijde en het kunstleer aan de binnenzijde zijn aan elkaar verlijmd en netjes afgewerkt met een biaisband. Het soepel aanvoelende journal heeft aan de binnenkant drie elastieken die plaats bieden voor drie A6-schriften.

De schriften
Studio Moira levert de journals standaard met drie schriften van stevig gerecycled papier (170 g/m²). De schriften bevatten lichte dots met een onderlinge afstand van 5 mm. De schriften zijn vooral bedoeld voor bullet journaling, maar hebben een iets dikkere papiersoort dan de meeste bullet journals. Hierdoor heeft het papier minder last van doordrukken (behalve bij alcoholhoudende markers, pennen en stiften). Ieder schrift bevat 40 pagina’s.

Het formaat van de schriften is A6: 105 x 148 mm. Ieder schrift van dat formaat past dus in het A6-journal.

Zelf samenstellen
In het voorbeeld heb ik turquoise blauw biaisband en kunstleer gebruikt met een licht paars elastiek. Via mijn Etsy-shop* kun je als je wilt andere kleuren kiezen voor het biaisband/kunstleer en elastiek. 

Aanbevolen combinaties
Kunstleer en biaisband: soft pink, pink, bright orange, lime green, kobalt blue, bordeaux red, dark grey, black
Elastiek: white, yellow, light orange, red, bordeaux brown, pink, light purple, bright blue, sea green, black
* Je kunt alle kleuren combineren, maar de lime green biaisband met dito kunstleer en het sea green elastiek is geen match. Als je sea green elastiek wilt gebruiken, dan past dit beter bij turquoise blue (dit is heel mooi), kobalt blue, dark grey of black.

Jouw naam op het travel journal?
Dat kan via mijn Etsy-shop*!

*Alle A6-journals van Studio Moira worden verkocht via Etsy. Mocht het voorkomen dat het journal van jouw keuze niet meer op Etsy staat, stuur ons dan even een mail naar bericht@studiomoira.nl. Als alle gebruikte materialen nog op voorraad zijn, dan is het mogelijk om hetzelfde journal te maken. Mocht dat niet lukken, dan kunnen we altijd een alternatief bespreken.

** Hoewel ik mijn best doe om het travel journal zo nauwkeurig mogelijk te fotograferen, kunnen de kleuren licht afwijken van de foto die je ziet op het beeldscherm.

Archief

Pin It on Pinterest