home / A6-journals / Travel journal Anouk A6

Travel journal Anouk A6

Het vrolijk gebloemde travel journal Anouk in A6-formaat heeft echt een zomerse uitstraling. Het oorspronkelijke beeld is een aquarel dat ik heerlijk in de buitenlucht maakte in de zomer maakte in de zon.

De print op de buitenzijde van het A6-journal is handmatig bewerkt met een coating om de kleuren zo lang mogelijk mooi te houden. De print aan de voorzijde en het kunstleer aan de binnenzijde zijn aan elkaar verlijmd en netjes afgewerkt met een biaisband. Het soepel aanvoelende journal heeft aan de binnenkant drie elastieken die plaats bieden voor drie A6-schriften.

 

De schriften

Studio Moira levert de journals standaard met drie schriften van stevig gerecycled papier (170 g/m²). De schriften bevatten lichte dots met een onderlinge afstand van 5 mm. De schriften zijn vooral bedoeld voor bullet journaling, maar hebben een iets dikkere papiersoort dan de meeste bullet journals. Hierdoor heeft het papier minder last van doordrukken (behalve bij alcoholhoudende markers, pennen en stiften). Ieder schrift bevat 40 pagina’s.

Het formaat van de schriften is A6: 105 x 148 mm. Ieder schrift van dat formaat past dus in het A6-journal.

 

Zelf samenstellen

In het voorbeeld heb ik groen biaisband en kunstleer gebruikt met een lichtpaars elastiek. De kleur van het biaisband en het kunstleer is altijd gelijk. In mijn Etsy-shop* kun je zelf de kleur van het biaisband/kunstleer en het elastiek ingeven. 

Aanbevolen combinaties

Kunstleer en biaisband: soft pink, pink, lime green, turquoise blue, kobalt blue, dark grey, black
Elastiek: white, yellow, pink, light purple, bright blue, sea green, black

 

Jouw naam op het travel journal?

Dat kan in mijn Etsy-shop*!

*Alle A6-journals van Studio Moira worden verkocht via Etsy. Mocht het voorkomen dat het journal van jouw keuze niet meer op Etsy staat, stuur ons dan even een mail naar bericht@studiomoira.nl. Als alle gebruikte materialen nog op voorraad zijn, dan is het mogelijk om hetzelfde journal te maken. Mocht dat niet lukken, dan kunnen we altijd een alternatief bespreken.

** Hoewel ik mijn best doe om het travel journal zo nauwkeurig mogelijk te fotograferen, kunnen de kleuren licht afwijken van de foto die je ziet op het beeldscherm.

Archief

Pin It on Pinterest