Selecteer een pagina

Tekstschrijven

Een goede tekst is het visitekaartje van een onderneming. Deze is niet alleen foutloos, maar ook speciaal geschreven voor jouw doelgroep. Studio Moira kent jouw doelgroep en weet hoe ze jouw doelgroep het beste kan aanspreken. Het gezicht achter Studio Moira is Hèlen Muller. Zij schreef al vele teksten voor advertenties, folders en websites. Als docent van grafische toepassingen, ontwikkelde ze ook lesmateriaal voor onder andere het Code, het GOC en de LOI. 

Boek: DTP en grafische vormgevingBoek: DTP en grafisch vormgeving
Het eerste boek dat Hèlen schreef, was in samenwerking met Ton Rombout: Handboek DTP en grafische vormgeving. Bijzonder aan dit boek is dat het de vaardigheden van Desktop Publishing behandelt in de brede zin van het woord. Het bevat heel veel achtergrondinformatie over typografie en beeldgebruik. Dit boek is niet meer verkrijgbaar. 

Boek: Lieve papa, ik mis je zoBoek: Lieve papa, ik mis je zo
Haar tweede boek heet Lieve papa, ik mis je zo. Het bestaat uit drie delen: Schrijf het van je af, Verwerk door te doen en Tijd voor jezelf. In het eerste deel, schrijf je je verliesverdriet van je af door vragen te beantwoorden en herinneringen op te halen. In het tweede deel staan creatieve tips die je kunt doen om het verliesverdriet te verzachten. Hèlen geeft je in het laatste deel de tijd om weer aan jezelf te denken. Je kunt een gesigneerd exemplaar bestellen via deze website of je kunt een exemplaar bestellen bij bol.com. 

 

Blogarchief

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest