Selecteer een pagina

Hoewel het op dit moment buiten regent, heb ik nog steeds een beetje de zomer in mijn bol en vind ik dat de herfst nog maar even op zich moet laten wachten. Daarom is mijn werkplanner van september frivool versierd met – jawel – bloemetjes.

Ik ben er nog niet aan toe dat de blaadjes van de bomen vallen. Ik ben er nog niet aan toe om buiten kastanjes te zoeken (hoewel ik de eerste kastanjes al heb zien vallen tijdens de zomerstorm). Ik ben er nog niet aan toe om de kachel aan te doen, hoewel ik in de avond stiekem wel een warme trui aantrek. Het mag nog wel even nazomeren van mij. Daarom is mijn thema voor september een tikje zomers met warme, zachte kleuren.

Wat is jouw thema voor september?

Weekplanner september 2020 omslag Weekplanner september 2020 spread

Pin It on Pinterest

Share This