Selecteer een pagina

Helende woorden moeder

Aanbieding!

Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €17,95.

‘Schrijf het van je af!’. Het is heerlijk, maar waar begin je? Schrijven over de herinneringen die jij hebt aan je moeder werkt helend. Vaak komen herinneringen spontaan naar boven, maar net niet als je met je pen in je hand zit om ze op te schrijven.

Daar kan de set kaarten Helende woorden je mee helpen. Iedere kaart bevat een thema dat een herinnering kan oproepen. Zo denk ik bij geur altijd aan de geur van vers gebakken cake aan mijn moeder. Ik herinner me dat de keukendeur altijd gesloten moest blijven tijdens het bakken, zodat de warmte niet ontsnapte uit de keuken. En als ik dorst had, moest ik maar een uurtje wachten. Naar de badkamer voor een glaasje water was geen optie; die was alleen bereikbaar via de keuken. Gelukkig was het resultaat het altijd het wachten waard.

Het blikje bevat 30 kaarten met 30 thema’s. Over ieder thema kun je vaak meerdere verhalen vertellen. Bij het thema geur denk ik niet alleen aan haar cake, maar ook aan de geur van haar shampoo, de was en de bloemen en planten in haar huis. Ik denk aan de geur van de kerstboom die we samen versierden. Er zijn nog zoveel herinneringen te vertellen en te delen.

Je kunt de kaarten gebruiken op de manier waarop je wil. Je kunt de kaarten schudden en een willekeurige kaart trekken. Of je leest de kaarten zorgvuldig en je gaat schrijven bij de kaart waar je inspiratie voelt of de behoefte voelt om even te schrijven. Is het onderwerp alleen even niet genoeg? Dan kun je het kleine boekje dat bij de kaarten zit raadplegen. Hier vind je meer inspiratie over het betreffende onderwerp.

Uitverkocht

Categorie:

Pin It on Pinterest