Selecteer een pagina

Bij leven geregeld digitaal

9,90

Bij leven geregeld digitaal brengt overzicht in je leven en na je leven. Het is een document waarin je al je gegevens zoals je polisnummers, abonnementen, je medische geschiedenis en nog veel meer in kunt opschrijven, zodat je dierbaren jouw gegevens snel bij de hand hebben en alles voor je kunnen regelen als je dat zelf niet meer kunt. Ook staat er een hoofdstuk in waarin je je wensen rondom je eigen uitvaart kunt opschrijven. En natuurlijk wil je daar nog niet aan denken. Dat snap ik. Ik weet alleen uit ervaring hoe fijn het is als je dat wel doet. Ik weet hoe fijn het is om de laatste wensen van je dierbare te kunnen vervullen. Ieder hoofdstuk is een apart PDF-document, zodat je alleen dat document hoeft te openen dat je nodig hebt. Je vult Bij leven geregeld digitaal op de computer in met behulp van het gratis te downloaden programma Adobe Acrobat Reader en daarna kun je het opslaan en printen.

Wil je anderen laten weten wat ze moeten doen als jij niet meer voor jezelf kunt spreken? Wil jij bij leven regelen wat er gebeurt na je dood? Gun jij je nabestaanden de rust en de ruimte om te kunnen rouwen in plaats hun tijd te verdoen met het zoeken naar documenten? Aarzel dan niet en bestel dit document! Na de bestelling, krijg je het PDF-bestand direct in je mailbox.

PS. Wil je toch eerst wat meer informatie? In dit blog lees je alles over de inhoud van de hoofdstukken en in dit blog lees je meer over de totstandkoming van de digitale versie van Bij leven geregeld. 

Goed om te weten: Studio Moira stopt binnenkort, maar de download blijft een jaar na aankoop beschikbaar. Mocht het niet lukken om het product te downloaden, dan kun je altijd een mail sturen naar post@studiomoira.nl. Dan zorgen wij ervoor dat je Bij leven geregeld digitaal in goede orde ontvangt. De bestanden kun je ook na het stoppen van Studio Moira gewoon invullen en printen. 

Uitverkocht

Categorie:

Pin It on Pinterest