Selecteer een pagina

Meest gestelde vragen | FAQ

Bij leven geregeld

Wat is het verschil tussen de digitale versie en de map-versie van Bij leven geregeld?

Bij leven geregeld digitaal bestaat uit tien (10) PDF-bestanden. Na je bestelling, ontvang je een mail met een download-link. Als je hierop klikt, dan worden de bestanden gedownload. Ieder PDF-bestand kun je op je computer invullen met behulp van het gratis te downloaden programma Adobe Reader. Als je wil, kun je de ingevulde pagina’s ook printen. Bij leven geregeld digitaal is hier te koop

Bij leven geregeld map is de gedrukte versie van Bij leven geregeld. Na je bestelling, krijg je de map thuisgestuurd. De map bevat negen (9) hoofdstukken en deze vul je in met pen of potlood op papier. Bij leven geregeld map is hier te koop

In map Geregeld digitaal kun je de websites met de bijbehorende wachtwoorden noteren, waarop je bent geabonneerd. Deze is zowel los verkrijgbaar als in combinatie met de map Bij leven geregeld map. Beide zijn gedrukte versies. Na je bestelling krijg je de map of mappen thuisgestuurd. Geregeld digitaal map is hier te koop

Hoe kan ik de bestanden van Bij leven geregeld digitaal het beste invullen?

Bij leven geregeld digitaal bevat invulvelden. Deze kunt u het beste invullen met behulp van het gratis te downloaden programma Adobe Reader. Deze kunt u hier downloaden en is beschikbaar voor Windows, Macintosh, Android en iOS. Wij raden aan om de bestanden in te vullen op de computer. Hier kunt u Adobe Reader downloaden.

Is het veilig om mijn bestanden digitaal in te vullen?

De digitale versie van Bij leven geregeld bevat tien (10) PDF-bestanden. Dat betekent dat je ze niet online invult en je gegevens alleen in de PDF-bestanden staan. Let er wel op dat je zelf zorgvuldig omgaat met de bestanden. De veiligste manier om deze bestanden te bewaren, is op een USB-stick. Als je de bestanden invult, dan werk je vanaf die USB-stick. Op die manier staan ze niet op een harde schijf of in een Cloud (zoals iCloud of Dropbox) en zijn ze veilig als er een systeem wordt gehackt. Zorg er daarnaast voor dat ook de USB-stick vrij blijft van virussen en malware door middel van een goede virusscanner. 

Ik kan het bestand niet downloaden. Wat moet ik doen?

De digitale bestanden worden geleverd als een zip-bestand. Als je dubbelklikt op dit bestand, dan pakt de computer de bestanden uit en heb je de beschikking over de PDF-bestanden. Soms komt het voor dat de browser een zip-bestand zelf uitpakt. Helaas gaat dat niet altijd goed. Mocht je de bestanden niet kunnen downloaden of uitpakken, neem dan even contact op via e-mail: bericht@studiomoira.nl of bel 06 3042 0512

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95 voor fysieke artikelen.

Voor digitale producten zijn de verzendkosten uiteraard gratis.

Wanneer wordt mijn product verzonden?

Digitale producten worden bij betaling via iDeal direct verzonden. De downloadlink zit bij de mail met de factuur. Bij betaling via bankoverschrijving, worden de bestanden verstuurd na betaling. 

Mocht je onverhoopt geen bestanden hebben ontvangen na betaling, controleer dan eerst of de mail in de spambox terecht is gekomen. Kun je de mail niet vinden? Neem dan contact met ons op via e-mail: bericht@studiomoira.nl of bel 06 3042 0512. 

Waarom moet ik mijn adres invullen voor een digitaal bestand?

Deze gegevens gebruiken we alleen voor de belastingdienst (zie ook ons Privacy Statement). Het telefoonnummer vragen we, zodat we contact met u kunnen opnemen als er bijvoorbeeld een foutje staat in het gegeven e-mailadres. Wij kunnen u dan bellen om het e-mailadres te verifiëren en er zo voor te zorgen dat de bestanden op de juiste plek terecht komen. 

Retouren

Het retourneren van fysieke artikelen kan altijd. Het retourneren van digitale artikelen doen we niet. Nadat we het fysieke artikel in goede orde hebben ontvangen, sturen we u een creditnota en storten we het betaalde bedrag terug. De verzendkosten voor het retour sturen van het artikel zijn voor uw eigen rekening. 

Blogarchief

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest