Selecteer een pagina

Bij leven geregeld map

Aanbieding!

24,90

Bij leven geregeld map brengt overzicht in je leven en na je leven. Het is een multomap waarin je al je gegevens zoals je polisnummers, abonnementen, je medische geschiedenis en nog veel meer in kunt opschrijven, zodat je dierbaren jouw gegevens snel bij de hand hebben en alles voor je kunnen regelen als je dat zelf niet meer kunt. Ook staat er een hoofdstuk in waarin je je wensen rondom je eigen uitvaart kunt opschrijven. En natuurlijk wil je daar nog niet aan denken. Dat snap ik. Ik weet alleen uit ervaring hoe fijn het is als je dat wel doet. Ik weet hoe fijn het is om de laatste wensen van je dierbare te kunnen vervullen.

In de papieren versie van Bij leven geregeld is er één multomap met de hoofdstukken Persoonlijke gegevens, Familie (inclusief huisdieren), Medische gegevens, Verzekeringen, Abonnementen, Financiën, Adressen, Uitvaart en Erfenis. Deze gegevens zijn niet alleen handig voor je dierbaren in geval van nood, maar zijn ook handig bij leven omdat het een praktisch overzicht creëert van jouw zaken en wensen. Goed om te weten: omdat Studio Moira binnenkort stopt te bestaan, zijn deze mappen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. OP=OP

De informatie rondom je digitale leven is losgekoppeld van de map Bij leven geregeld, zodat de wachtwoorden en websites waarop je geabonneerd bent niet zijn gekoppeld aan je persoonlijke informatie. Wel zo veilig. De map waarin je alleen je digitale gegevens opschrijft op papier, heet Geregeld digitaal map. Belangrijk: omdat Studio Moira binnenkort stopt te bestaan, is deze map niet meer leverbaar. Je kunt in plaats van deze map ook een adressenboekje of een wachtwoordenboekje gebruiken. Beide zijn verkrijgbaar bij de meeste kantoorboekhandels. 

Wil je anderen laten weten wat ze moeten doen als jij niet meer voor jezelf kunt spreken? Wil jij bij leven regelen wat er gebeurt na je dood? Gun jij je nabestaanden de rust en de ruimte om te kunnen rouwen in plaats hun tijd te verdoen met het zoeken naar documenten? Aarzel dan niet en bestel Bij leven geregeld map. Je krijgt de mappen binnen 2-5 dagen thuisgestuurd via PostNL.

PS. Wil je toch eerst wat meer informatie? In dit blog lees je alles over de inhoud van de hoofdstukken en in dit blog lees je meer over de totstandkoming van de papieren versie van Bij leven geregeld. 

Uitverkocht

Categorie:

Pin It on Pinterest