Selecteer een pagina

Disclaimer

Studio Moira doet er alles aan om de producten goed en foutloos aan te leveren. Mocht u onverhoopt een fout vinden in een digitaal (PDF-)bestand, laat het ons dan weten. Dan controleren we het en passen het aan indien nodig.

In sommige digitale (PDF-)bestanden wordt ook kleur gebruikt. Studio Moira doet er alles aan om deze kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven, maar ieder beeldscherm geeft kleuren op een andere manier weer en iedere printer print kleuren op een andere manier. Daarom kan Studio Moira nooit garanderen dat de kleuren die u ziet op het beeldscherm exact hetzelfde zijn als de kleuren die uw printer afdrukt. De weergave van de kleuren is namelijk afhankelijk van de kleurinstellingen van uw computer en uw printer. Studio Moira is niet aansprakelijk voor het weergeven van de kleuren op uw computer of elk ander digitaal medium en ieder type uitvoerapparaat.

De weergave van de kleuren van de travel journals kan afwijken van het origineel. Studio Moira is niet aansprakelijk als de kleuren van de travel journals afwijken van de kleuren op uw beeldscherm of ander uitvoerapparaat, zoals een mobiele telefoon, een tablet of computer.

Pin It on Pinterest