Selecteer een pagina

Nee, ik bedoel niet op Netflix, maar ik ben bezig met het maken van een nieuwe serie travel journals. Ik stel je voor aan de eerste van vier. Dit is Lieve Lotus, vernoemd naar de lotus op de voorgrond en ik neem je graag mee op de route naar het ontstaan van een nieuw ontwerp. 

Het begint met een vaag idee. Vier gezichten op vier travel journals. Tot zover laat ik de linkerhelft van mijn brein toe. Zodra ik achter mijn bureau zit (zo’n mooie oude houten, geërfd van mijn vader), neemt mijn intuïtie het grotendeels over. Ik weet dat ik een gezicht ga tekenen, maar verder is nog niets omlijnd. Ik laat mijn handen en gevoel spreken met het potlood in de hand. Dit is het proces waar ik het meeste van houdt. Het is alsof de wereld om mij heen verdwijnt en tijd niet meer bestaat. Het denken is uitgeschakeld en het doen staat aan. Tot op het moment dat iets (een wekker) of iemand (een man of kinderen) me wakkerschudden: ‘Hallo, jouw wereld is hier. Op aarde! Zet alsjeblieft je linker hersenhelft weer aan!’

Verdwaasd kijk ik dan om me heen, alsof ik word wakker geschud uit een diepe, diepe slaap en moet dan weer over naar de orde van de rest. Maar echt, wat zijn die momenten dat ik even weg ben uit deze wereld heerlijk. Daar kan Netflix echt een puntje aan zuigen. 

Een beetje mysterieus is ze wel, mijn Lieve Lotus. Met de glimlach op haar gezicht tegen een stadse achtergrond, maar zo één met de natuur. Met haar blonde haren kijkt ze je zelfverzekerd aan. Alsof ze zeggen wil: ‘Ik kan de wereld aan. Met alle facetten die ik in me heb.’

Wil je weten hoe Lieve Lotus tot leven is gekomen? En hoe ik haar heb omgetoverd tot een handzaam travel journal? Kijk dan de onderstaande video. 

Heb je geen tijd of zin om de video te bekijken, maar ben je wel helemaal verliefd geworden op Lieve Lotus? Bestel dan gelijk jouw exemplaar van het travel journal Lieve Lotus. Binnen 3-5 werkdagen heb je een kersvers exemplaar in je handen. 

Ben je gecharmeerd van Lieve Lotus?

Dan ren ik, zodra je er eentje hebt besteld, naar mijn printer en seal de print zodat hij lekker lang mooi blijft. Voor de binnenkant gebruik ik een prachtig stukje kunstleer en als jouw travel journal helemaal af is, geef ik je er gratis drie schriften bij. Dus bestel snel, dan ga ik met liefde voor je aan de slag.

Blogarchief

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This