Selecteer een pagina

Boeken en documenten

Creativiteit in realiteit. Hoewel ik ervan droom om ooit nog eens een roman te schrijven, zijn de boeken die ik heb geschreven vooral praktisch van aard. Het eerste boek dat ik schreef, deed ik samen met een goede collega over DTP en vormgeving. Een vakgebied dat nog steeds een deel van mijn hart en passie in beslag neemt.

Mijn tweede boek is ontstaan door het verlies van mijn vader. Niet door de dood, maar doordat hij met de Noorderzon was vertrokken. Dat gegeven was de basis voor ‘Lieve papa, ik mis je zo’. Opvallend genoeg heb ik het boek geschreven, toen we elkaar weer vonden. ‘Lieve papa, ik mis je zo’ is een boek waarin vragen en opdrachten staan om het verlies van je vader te kunnen verzachten. Niet het verlies van geen contact hebben, maar het verlies door de dood. Er is nog een aantal exemplaren van dit boek verkrijgbaar. Je kunt het boek hier gesigneerd bestellen of via bol.com. 

Mijn vader was indirect ook mijn bron voor het schrijven van mijn derde boek. Na zijn overlijden kwam er namelijk ontzettend veel op me af. Ik moest ontzettend veel regelen en alle administratie bij elkaar sprokkelen. Ik kwam erachter dat ik dit niet wilde en stelde het document ‘Bij leven geregeld’ samen. Een document waarin je onder andere al je polisnummers, abonnementen, adressen, medische geschiedenis, je wensen voor je uitvaart en nog veel meer kunt noteren. Een document dat je helpt als je niet meer voor jezelf kunt spreken en dat je nabestaanden helpt als jij er niet meer bent. 

Pin It on Pinterest